kouzina_niptiras

«Το νεροχύτη της κουζίνας, τον απολυμαίνω κάθε μέρα»


Από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου έχω γίνει πάρα πολύ προσεκτική με τα τρόφιμα (κυρίως τα ωμά) στην κουζίνα. Επειδή τα μωρά και τα μικρά παιδιά είναι πιο ευαίσθητα στις μολύνσεις και τα μικρόβια, κάθε φορά που αγγίζω ωμό κοτόπουλο ή σπάω ένα αυγό, απολυμαίνω αμέσως μετά την επιφάνεια με Roli. Το νεροχύτη της κουζίνας, τον απολυμαίνω κάθε μέρα με Roli γιατί σκοτώνει όλα τα επικίνδυνα μικρόβια. 

Κλαίρη 43 ετών

Η γνώμη του ειδικού: Η κουζίνα ενός σπιτιού πρέπει να απολυμαίνεται καλά, πριν και μετά το μαγείρεμα γιατί έτσι προλαμβάνονται οι επικίνδυνες μολύνσεις από τρόφιμα (είτε ωμά κρέατα, είτε χαλασμένα λαχανικά και φρούτα). Το Roli καθαρίζοντας, σκοτώνει εύκολα και γρήγορα όλα τα επικίνδυνα μικρόβια, χάρη στο ενεργό χλώριο που περιέχει, χωρίς να αφήνει δυσάρεστη μυρωδιά.